Pomprevisie

Pompsystemen vinden een brede toepassing in de industrie en procestechniek, niet zelden in bedrijf kritische omgevingen. De belangrijkste vraag is dan of u kunt bouwen op de conditie van de pomp. Doet de pomp wat hij moet doen, tegen de juiste waarden?

JD Techniek reviseert en installeert pompen van alle soorten afmeting, merken en types. Denk aan vacuüm pompen, centrifugaal pompen, hoge druk, dompel en verdringer pompen. JD Techniek heeft hiervoor, als geautoriseerde service partner voor o.a. KSB©, Seepex©, Travaini©, Tapflo© en Depa/Elro© alle kennis en kunde in huis. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen u daarom de beste prijs en technische oplossing aanbieden. Neem gerust vrijblijvend contact op met JD Techniek en informeer naar de mogelijkheden.

Complete revisies kunnen bij u op locatie plaatsvinden, maar ook in onze werkplaats waar alle noodzakelijke voorzieningen voorhanden zijn.

Aandrijving en motoren revisie

Service en revisie aan aandrijvingen zoals tandwielkasten, haakse overbrengingen, elektromotoren en mixers zijn items die dagelijks op onze rotating equipment afdeling voorbij komen. De kennis om de technische staat te beoordelen van tandwielen en lagers, passingen en spelingen is binnen de afdeling beschikbaar. Het vakkundig vervangen van deze materialen is ongeacht de afmetingen dan ook zeker mogelijk. JD Techniek kan snel en efficiënt uw motor laten wikkelen als dit noodzakelijk is. Verder beschikken we 24/7 over een voorraad tot 90kW van norm motoren. Het balanceren van motorankers of assen met (ventilator)waaiers kunt u door ons laten organiseren. Het opspuiten van as en lager passingen voeren we uit met partners die daarin hun vak verstaan.

Voordelen revisie

Het reviseren van heeft diverse voordelen. De levensduur van uw rotating equipment wordt geoptimaliseerd, daarbij is het een duurzame oplossing waarmee kosten en verbruik van materialen worden beperkt, aangezien er niet vervangen hoeft te worden. De pomp of aandrijving zal ook weer optimaal presteren, waardoor de productiviteit en uw bedrijfszekerheid verhoogd worden. Vaak is de doorlooptijd van een revisie ook vele malen sneller dan een nieuw levering.

Waarom rotating equipment revisies door JD Techniek?

  • Deskundige vakmensen, gespecialiseerd op het gebied van pompen en aandrijvingen
  • Revisie van vrijwel ieder merk, type pomp en aandrijving
  • Zowel op locatie of in onze eigen werkplaats
  • Transparante kostenopbouw
  • Overzichtelijk inspectierapport
  • Gewenste eindresultaat wat samen met u in overleg bepaald is